Varför kan det inte dras pengar från mitt kort?

Om du fått meddelande om att vi inte kan dra pengar för din prenumeration från ditt konto kan det bero på olika saker.

Antingen så är ditt kort spärrat mot internetköp och då behöver du logga in på din internetbank och låsa upp kortet.
Eller så kan det vara så att du bytt kontokort. Då behöver du logga in på ditt konto och uppdatera kortet med de nya kortuppgifterna.

Har du betalat via Klarna så måste du gå in på deras hemsida eller app för att kunna förnya kortuppgifterna.